Apr 24, 2011, 8:18 PM

Синьо огледало 

  Poetry » Phylosophy
373 0 0

                  Синьо огледало

 

     Капчица дъжд

              запратена от яростен облак

     плесна по лицето малкото Цвете

     - Потоп ли настъпи! – уплаши се то 

     и проточи стъбълце – тъничка шия

     за да надникне в Чашата на Небето

     да се огледа и узнае,

     че също като него

                               е синьо и безкрайно...

© Деничка Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??