11 jun 2007, 22:10

синьочерно  

  Poesía
622 0 2
в ден
в онзи час
когато си отива
до кадър в синьо
после синьо в тъмно синьо
докато почернее
в нощ
която идва да се случи
тогава
ако случайно
една случайна
сива котка
прицели се
в теб
сърце на мрака
и светло
и необратимо
те улучи
кой ще бъде
жертвата
и кой
ловецът
в точно онзи миг
на сливане
от синьо
в черно.

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??