СИРЕНЕ (по Вонегът)
Сирене!
Сапунът е важен,
парфюмът - не.
Откриваме...
новата кланица.
Сирене!
Поздрави...
от Гринидж Вилидж.
Цигара Пал Мал...
дими в устата ми.
Невероятен изстрел...
попитай майката.
Сирене!
Имам приятел...
австриец.
Закуси ли вече...
шампионе?
Днес заминавам...
за Тралфамадор.
Сирене!
Ще те чакам...
в Галапагос.
Сънувах сирени.
И разни глупости...
от Титан.
Направи ми ...
фокус.
Сирене!
Сирене!
Сирене...
© Светлин Todos los derechos reservados
рецепта за сладки имаш ли ?