5.08.2008 г., 7:39 ч.

Сирене 

  Поезия » Друга
591 0 2
 

СИРЕНЕ (по Вонегът)

 

 

Сирене!

Сапунът е важен,

парфюмът - не.

Откриваме...

новата кланица.

Сирене!

Поздрави...

от Гринидж Вилидж.

Цигара Пал Мал...

дими в устата ми.

Невероятен изстрел...

попитай майката.

Сирене!

Имам приятел...

австриец.

Закуси ли вече...

шампионе? 

Днес заминавам...

за Тралфамадор.

Сирене!

Ще те чакам...

в Галапагос.

Сънувах сирени.

И разни глупости...

от Титан.

Направи ми ...

фокус.

Сирене!

Сирене!

Сирене...

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??