28 oct 2012, 8:03

Сиромашко лято... 

  Poesía » Del paisaje
622 0 6

Сиромашко лято...

 

Есента разпръсна

по горите злато,

моя обич късна-

сиромашко лято!..

 

В синьо е небето,

облаците- в бяло,

аз ли съм момчето

с обич закъсняло,

 

ти ли си момичето

с панделките цветни

и към мене тичаш

в рокличките летни!..

 

... Всичко преживяно,

тръпката вълшебна,

Сиромашко лято-

Любовта последна!..

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??