28.10.2012 г., 8:03 ч.

Сиромашко лято... 

  Поезия » Пейзажна
620 0 6

Сиромашко лято...

 

Есента разпръсна

по горите злато,

моя обич късна-

сиромашко лято!..

 

В синьо е небето,

облаците- в бяло,

аз ли съм момчето

с обич закъсняло,

 

ти ли си момичето

с панделките цветни

и към мене тичаш

в рокличките летни!..

 

... Всичко преживяно,

тръпката вълшебна,

Сиромашко лято-

Любовта последна!..

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??