СИТНЕЖИ
* * *
За да свалиш олигарха от власт,
е нужна една
О П Е Р А Ц И Я:
Е К С П Р О П Р И А Ц И Я.
* * *
Протестите когато са БЕЗЗЪБИ,
не чакай нищо.
ПО-ДОБРЕ ИДИ ЗА ГЪБИ!
* * *
ВЛАСТ СЕ ВЗЕМА, ВЛАСТ СЕ ДАВА.
ВИЖ КАКВО СЛЕД ТУЙ ОСТАВА!
* * *
Властта можеш и с протест да събориш.
ВАЖНО Е КАКВО СЛЕД ТУЙ ЩЕ СТОРИШ.
* * *
Най-хубавото и най-безполезното
НА МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ Е ТОВА,
ЧЕ СА МИРНИ.
© Радко Стоянов Todos los derechos reservados
ВАЖНО Е КАКВО СЛЕД ТУЙ ЩЕ СТОРИШ.!!!!