30 jun 2010, 22:06

Сивчо и Марко 

  Poesía » Parodias
909 0 16

Денят ми Сивчо се връща уморен,

щастлив и жаден  с мен да си хортува,

сърдита съм му, че е тъй обикновен,

от сивите му дрехи се срамувам.

 

- Къде е Марко, твоят лъскав брат,

че всяка нощ Принцеса се сънувам,

посипана съм цялата в брокат,

на яхтата му все палувам.

 

- Ех, Марко, Марко, самозван,

избягал е в страна Ботсвана,

заряза дом, деца, без срам,

на мен остави тяхната прехрана.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??