20 jun 2007, 18:54

Сиво 

  Poesía
410 0 2
Поглеждам през прозореца и
виждам всичко чeрно-бяло.
Светът за мен по сив
от днес е.
Поглеждам да открия нейде
едно цветенце само.
Една усмивка
слънчeв лъч небесен.
През облаците натежали да премине
да ме споходи нова песен
изпълнена със нежност
и болката натръпана с години от мене
да изтрие.
Да бликнат в миг
реки от щастие и радост
и много птици в хор от златогласни струни
пътека да ми очертаят към небто
където щастие за мене има.

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??