17 mar 2018, 22:08

Сизиф 

  Poesía » Otra
252 1 4

Животът ми

е, като хълм нагоре

и мъча камък – грижи да кача.

 

Върхът е

шапка и стои отгоре,

където искам да се закача.

 

Стоя под него...

Уморен се взирам

нагоре – към върха, като Сизиф.

 

Във мисълта си

радост аз съзирам,

защото страдам, но съм още жив!

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??