5 nov 2012, 15:28

Скелет в мрака 

  Poesía » Versos blancos
842 1 0

Един самотен скелет броди в нощта,

той пита защо не може да има душа,

само това ли го прави различен

от живите същества. Някой отговаря:

"така няма да чувства любовта".

 

Но той търси, протяга костеливата

си ръка. Вечно ли ще тъне в мрак

и самота, ще има ли някой, който

да му вдъхне душа?

© Ваня Милова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??