5.11.2012 г., 15:28 ч.

Скелет в мрака 

  Поезия » Бели стихове
664 1 0

Един самотен скелет броди в нощта,

той пита защо не може да има душа,

само това ли го прави различен

от живите същества. Някой отговаря:

"така няма да чувства любовта".

 

Но той търси, протяга костеливата

си ръка. Вечно ли ще тъне в мрак

и самота, ще има ли някой, който

да му вдъхне душа?

© Ваня Милова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??