Nov 5, 2012, 3:28 PM

Скелет в мрака 

  Poetry » White poetry
841 1 0

Един самотен скелет броди в нощта,

той пита защо не може да има душа,

само това ли го прави различен

от живите същества. Някой отговаря:

"така няма да чувства любовта".

 

Но той търси, протяга костеливата

си ръка. Вечно ли ще тъне в мрак

и самота, ще има ли някой, който

да му вдъхне душа?

© Ваня Милова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??