Скитница съм млада,
скитам за наслада,
защото само тъй
баладата разбирам -
в агония да се раздирам,
а в любовта да се откривам.
Безмерно аз да скитам,
в човешките души да влизам
и същността им да разкривам.
© София Русева Todos los derechos reservados