26 feb 2011, 19:45

Скитник 

  Poesía » Otra
506 0 0

 

Признай си…

ти си сам –

болезнено сам.

Обречен да скита

… без нейната обич!

 

Признай,

тъгата е твой спътник.

Скиташ, а защо?

Нямаш ли близък

по душа човек –

 

който ще те изслуша

и ще те разбере!

Не се затваряй в себе си…

чу ли, недей, умолявам те!

Спри малко…

 

Поеми си дъх!

Въздухът е за всички -

така е и любовта,

не се плаши.

Отдай ù се!

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??