11 ago 2012, 17:05

Скитникът 

  Poesía » Otra
611 0 0

Дълги нощи, къси дни,

мрак и светлина,

докосни ме с устни ти

и не ми говори.

 

Слънце, залез и луна,

мрак и светлина,

догатни ми, прошепни,

но не ми говори.

 

Дни минават, часове,

дълги нощи, къси дни.

Лутам се все още, още

под звездния небосвод.

 

Минаха години, векове,

скитник станах, без да знам,

и когато дойде оня ден,

ще знам, че е последен той за мен.

 

 

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??