6 mar 2010, 22:12

Скрита истина... 

  Poesía » Formas orientales
764 0 13

Скрита истина.

Страх с вързани очи.

Спъва се лъжа.

         ...

Завързан разум.

Развързани чувствата.

Капани-мисли

         ...

Кацва споменът

на цвета на мечтата.

Събира прашец.

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??