Obra no adecuada para menores de 18 años
Интересен.. странен ми е факта
как така хомотите капаците
на някои хора са им така удобни..
все едно не им тежат....
излишни приказки кговорят
яко критикуват
боцкат се с рогата
мислят се за свършени..
дори на бой налитат..
дърветата препикват
територия бележат
а жените им с колегата
някъде щастливо чешат
таралежите...
© Христо Манчев Todos los derechos reservados