26 февр. 2017 г., 18:17

Скритата истина 

  Поэзия » Юмористическая
321 0 4

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Интересен.. странен ми е факта

как така хомотите капаците

на някои хора са им така удобни..

все едно не им тежат....

излишни приказки кговорят

яко критикуват

боцкат се с рогата

мислят се за свършени..

дори на бой налитат..

дърветата препикват

територия бележат

а жените им с колегата

някъде щастливо чешат

таралежите...

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??