26.02.2017 г., 18:17 ч.

Скритата истина 

  Поезия » Хумористична
320 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Интересен.. странен ми е факта

как така хомотите капаците

на някои хора са им така удобни..

все едно не им тежат....

излишни приказки кговорят

яко критикуват

боцкат се с рогата

мислят се за свършени..

дори на бой налитат..

дърветата препикват

територия бележат

а жените им с колегата

някъде щастливо чешат

таралежите...

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??