Тихо е навън...
Лист отронен бавно пада.
Надалеч камбанен звън
и Една душа се лута в мрака...
Търси Другата душа...
Другата душа всуе сама се скита.
Няма храм за среща и молитва...
Надалеч камбанен звън.
Лист отронен бавно пада.
Тихо е навън...
Скръбна самота...
© Владимир Todos los derechos reservados