14 нояб. 2008 г., 12:13

Скръбна самота 

  Поэзия » Любовная
2096 0 28

Тихо е навън...

Лист отронен бавно пада.

Надалеч камбанен звън

и Една душа се лута в мрака...

Търси Другата душа...

Другата душа всуе сама се скита.

Няма храм за среща и молитва...

Надалеч камбанен звън.

Лист отронен бавно пада.

Тихо е навън...

Скръбна самота... 

© Владимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??