14.11.2008 г., 12:13 ч.

Скръбна самота 

  Поезия » Любовна
2110 0 28

Тихо е навън...

Лист отронен бавно пада.

Надалеч камбанен звън

и Една душа се лута в мрака...

Търси Другата душа...

Другата душа всуе сама се скита.

Няма храм за среща и молитва...

Надалеч камбанен звън.

Лист отронен бавно пада.

Тихо е навън...

Скръбна самота... 

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??