7 may 2010, 12:26

Скъперник 

  Poesía
528 0 2

          СКЪПЕРНИК

 

Щастие –на  рамото ми птица прекрасна.

Присвивам очи от страх - да не литне.

Сърцето ми в любовна  песен прерасна.

Като младо вино душата ми кипна.

 

От ревност се стресирам за тебе.

Заради измислени съперници.  

Ти сега си съдбовен  жребий.

Държа те. Моя си!

                          Аз съм скъперник.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??