16 mar 2013, 19:00

Скъпо 

  Poesía » De amor
530 0 0

Колко скъпо струва самотата -

една надежда, превърната в лъжа.

И колко сляпо защитавам вината,

когато искам илюзията да спася.

 

Колко време би отнело

да забравя най-голямата любов,

когато времето в мен е спряло,

а да си тръгна не съм готов.

 

Колко скъпо струва самотата?

Живот хванат - скъсано въже!

И как човек иска грозотата,

обречена в неговото сърце.

© Нели Ненчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??