Колко скъпо струва самотата -
една надежда, превърната в лъжа.
И колко сляпо защитавам вината,
когато искам илюзията да спася.
Колко време би отнело
да забравя най-голямата любов,
когато времето в мен е спряло,
а да си тръгна не съм готов.
Колко скъпо струва самотата?
Живот хванат - скъсано въже!
И как човек иска грозотата,
обречена в неговото сърце.
© Нели Ненчева Все права защищены