12 ago 2008, 1:20

Сладка усмивка 

  Poesía » De amor
685 0 3

Усмивка сладка,

личност загадка.

Това си ти - идеален,

макар и малко банален.

С поглед ме сваляш.

С устни по моите играеш.

Да направим някои диви неща.

Нека танцуваме под луната до сутринта.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??