12.08.2008 г., 1:20 ч.

Сладка усмивка 

  Поезия » Любовна
683 0 3

Усмивка сладка,

личност загадка.

Това си ти - идеален,

макар и малко банален.

С поглед ме сваляш.

С устни по моите играеш.

Да направим някои диви неща.

Нека танцуваме под луната до сутринта.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??