16 feb 2021, 15:33

Сладкарничка „МеДчта“ 

  Poesía » Para niños
162 0 2

Имам си една мечта,

да отворя Сладкарничка „МеДчта“

и в нея палава кохорта,

да набива вкусна, вкусна торта,

правена от сладък мед,

и с бозичка, както му е ред …

На стените с ококорени очи,

рояк пчелички ще жужи …  

Там сред горската дъбрава,

и мече ще се скътава,

с поглед лаком и тумбак,

вътре в гъстия шубрак.

Тъй сладкарничката – всеки ден,

отворена – за теб и мен,

ще посреща любопитни –

сред покоите си китни …

 

А медецът то се знае,

който иска да познае,

ще се вади от Пчелин,

кръстен с името: „Медин“.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Абсурд, .... нивгаш, аз помняяя ...
  • Да не забравиш да ни поканиш като я отвориш.
Propuestas
: ??:??