Самота изпълва
сърцето ми.
Сезонът на щастие
идва към края си.
Забравих как да се боря.
студената душа се настанява,
колекционирайки буркан
от белези.
Тичам и се страхувам
дали и моя ред идва.
Моята огромна мъка е
мое сладко страдание.
© Димитър Todos los derechos reservados