11 mar 2007, 18:30

Сладост 

  Poesía
1033 0 1

Сладост

 

Докосваш ме - кръвта във мен завира,

Целуваш ме - сърцето място не намира,

Нежност, като пратена от Бога,

Ме унася, сякаш дрога.

 

Обичаш ме, това ме прави тъй щастлива,

Прегръдката ти, сякаш нежно ме убива,

Любов, която сваля ми звездите,

Пълни с сладостни рубини днес очите.

 

Думи две красиви ми изричаш,

До мен си, знам, че ме обичаш,

И тъй диво те желая,

Че сама не мога аз да се позная.

 

Твоя съм в ръцете ти красиви,

Твои са и устните ми живи,

Изгарям във страстта, която в мен напира,

Когато страст във теб намирам.

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми стиха ти, поздрави!
Propuestas
: ??:??