9 mar 2011, 12:41

Сладурче 

  Poesía » De amor
588 0 0

Часовникът тиктака, времето минава.

Времето минава, а ти все повече ми липсваш.

Все повече ми липсваш, в тъмната нощ.

В тъмната нощ, желая да те гушкам.

Желая да те гушкам, сладурче малко.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??