Mar 9, 2011, 12:41 PM

Сладурче 

  Poetry » Love
586 0 0

Часовникът тиктака, времето минава.

Времето минава, а ти все повече ми липсваш.

Все повече ми липсваш, в тъмната нощ.

В тъмната нощ, желая да те гушкам.

Желая да те гушкам, сладурче малко.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??