15 jul 2021, 20:14  

Слави:Няма да е Николай Василев! 

  Poesía » De humor
297 0 0

"Не го щем, не става!" -

ревнаха вси срещу цариста.

"Я, народът ме подиграва,

от проектокабинета го чистя!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??