Jul 15, 2021, 8:14 PM  

Слави:Няма да е Николай Василев! 

  Poetry » Humour
294 0 0

"Не го щем, не става!" -

ревнаха вси срещу цариста.

"Я, народът ме подиграва,

от проектокабинета го чистя!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??