18 may 2023, 18:03

Слави ще подкрепи ГЕРБ! 

  Poesía » De humor
268 0 1

"Няма ГЕРБ да се чегърта,

с тях сме партньори вече!

Душа вече няма да увърта -

на Бойко на помощ се притече!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??