Кака ми се казва Цветка.
Тя е славна мажоретка
и когато празник има,
мойта какичка любима
с други каки на площада
водят винаги парада.
Още ме не пуска мама,
но порасна ли голяма,
искам като кака Цветка
да съм славна мажоретка!
---------------------------------
P.S. А пък може и да стана
/ако политика хвана
и се правя вред на сладка/
мажоретна депутатка! ;):);)
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados