20.06.2009 г., 20:37 ч.

Славна мажоретка 

  Поезия » За деца
954 0 18

 

 

 

Кака ми се казва Цветка.

Тя е славна мажоретка

и когато празник има,

мойта какичка любима

с други каки на площада

водят винаги парада.

Още ме не пуска мама,

но порасна ли голяма,

искам като кака Цветка

да съм славна мажоретка!

---------------------------------

 

P.S. А пък може и да стана

/ако политика хвана

и се правя вред на сладка/

мажоретна депутатка! ;):);)

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??