29 dic 2012, 12:14

След болката 

  Poesía » Otra
365 0 0

След болката

 

След болката жарта оживява

от пулсара в гърдите ми

и ражда огън.

В индиговото безвремие на мига

блясва сълза - капчица нежност

след болката оживяла -

една искрица надежда.

 

Ванко Николов (Starkmaster)



© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??