29 дек. 2012 г., 12:14

След болката 

  Поэзия » Другая
370 0 0

След болката

 

След болката жарта оживява

от пулсара в гърдите ми

и ражда огън.

В индиговото безвремие на мига

блясва сълза - капчица нежност

след болката оживяла -

една искрица надежда.

 

Ванко Николов (Starkmaster)



© Ванко Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??