След болката
След болката жарта оживява
от пулсара в гърдите ми
и ражда огън.
В индиговото безвремие на мига
блясва сълза - капчица нежност
след болката оживяла -
една искрица надежда.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.