Obra no adecuada para menores de 18 años
Зад черния триъгълник жената
е входът към бездънна пещера.
Навлезеш ли навътре няма святост -
започваш най-опасната игра...
Залагаш си завинаги душата
и вече няма кой да те спаси.
Гмурни се плъзгав през мъзгата -
в дълбокото безстрашен алпинист.
Какво си в този миг забрава? -
Саргасов сперматозоид,
безбройните събратя изоставил,
за правото си да се прероди.
Инстинктът сляп те ръководи,
загубил визата за връщане назад.
И тъмната материя пребродил,
ще се събудиш в антисвят.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados