7 ene 2009, 18:50

След години 

  Poesía » De amor
507 0 0

Завърнах се след толкова години

и срещнах те случайно - може би,

погледнах те в очите сини,

а ти извърна се, както преди.

Къде отиде любовта ти нежна,

с която ме даряваше преди?

Къде изчезна? Защо дори не ме погледна?

Това ли заслужавам? Ти кажи!

Защо повярва на лъжите хорски,

а мен дори не ме изслуша?

Не ме остави да ти кажа  нищо,

не ме остави, тръгна си, не ме изслуша!

Завърнах се след толкова години

на болка, спомени и на тъга,

с надежда да погледна пак в очите сини,

единствената си любов и моята несбъдната мечта!

© Иванка Чакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??