Ще ме срещаш.
В неизбежно преоткриване.
На зеленото в погледа.
В ноти - изпяли смеха.
Познатия танц на походка.
Топло докосване на ръка.
Нежния шепот на думи.
Усещане за жена.
Защото сме богини.
Взаимно се прераждаме.
Върви.
Живей с илюзия за свобода.
Където и да стигнеш,
ще си на колене.
Икона съм,
с различни имена.
© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados