28 нояб. 2007 г., 23:01

След мен 

  Поэзия
799 0 16

Ще ме срещаш.

В неизбежно преоткриване.

На зеленото в погледа.

В ноти - изпяли смеха.

Познатия танц на походка.

Топло докосване на ръка.

Нежния шепот на думи.

Усещане за жена.

Защото сме богини.

Взаимно се прераждаме.

Върви.

Живей с илюзия за свобода.

Където и да стигнеш,

          ще си на колене.  

Икона съм, 

                 с различни имена.            

 

 

 

 

 

 

 

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??