Аз съм кичестият цвят
на пролетните клони,
аз съм уловът богат,
който във вълните гониш.
Аз облъхвам ти лицето
с нежността на морски бриз,
аз дарявам ти сърцето
с топлина и дух лъчист.
Намери ме, даже да ме няма,
на утрото във първите лъчи,
и знай, че обич по-голяма
не може моята да заличи!...
22.09.2009 Т.R.
© Теодора Арнаудова Todos los derechos reservados