3 jul 2015, 10:09  

След почерпка 

  Poesía » De humor
457 0 14

СЛЕД ПОЧЕРПКА

 

По лунна пътека вървях във нощта.

Прибрах се мокър до кости.

Изненадата дойде, едва сутринта.

Вървял съм в канавката снощи.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??