3 июл. 2015 г., 10:09  

След почерпка 

  Поэзия » Юмористическая
456 0 14

СЛЕД ПОЧЕРПКА

 

По лунна пътека вървях във нощта.

Прибрах се мокър до кости.

Изненадата дойде, едва сутринта.

Вървял съм в канавката снощи.

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??