3.07.2015 г., 10:09 ч.  

След почерпка 

  Поезия » Хумористична
455 0 14

СЛЕД ПОЧЕРПКА

 

По лунна пътека вървях във нощта.

Прибрах се мокър до кости.

Изненадата дойде, едва сутринта.

Вървял съм в канавката снощи.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??