Jul 3, 2015, 10:09 AM  

След почерпка 

  Poetry » Humour
454 0 14

СЛЕД ПОЧЕРПКА

 

По лунна пътека вървях във нощта.

Прибрах се мокър до кости.

Изненадата дойде, едва сутринта.

Вървял съм в канавката снощи.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??